• Бр.1 : Со нетрпение очекуваме можност да соработуваме со Вас.
  • info@atomsteel.eu
Тодосија Паунов 34

Кочани, Македонија

+389 33 297 444

Јавете се

Индустриски челичен објект - Atom Steel

  • 12. Столбови со височина од 10m
  • 6. Кровни носачи
  • 1. Централна спојка
  • 10. Кран греди
  • 1. Кран од 15m со носивост до 5 тона

Нов и уште не е инсталиран
Димензии:

  • Ширина 15 m
  • Должина 30 m
  • Височина 10,80
  • Височина на кранот 8.30
Само Метална конструкција без кран 19.999 EUR

Комплетна Конструкција со кран  – Со договор